1. Kinderkamer
  2. Beste babyfoon

Beste babyfoon van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 mrt. 2024

Ben je een nieuwe ouder? Van harte gefeliciteerd!

Een babyfoon is een onmisbaar stuk gereedschap voor elke ouder. Het stelt je in staat je kind in de gaten te houden terwijl het slaapt, en geeft je gemoedsrust dat het veilig en gezond is.

We hebben een lijst samengesteld van de beste 10 babyfoons op de markt, zodat je zeker weet dat je het best mogelijke product krijgt. Onze lijst bevat zowel audio- als videomonitors, en ook modellen met Wi-Fi. Dus wat je behoeften ook zijn, we hebben een monitor die bij je past.

Inhoudsopgave

Wat zijn de beste babyfoons van 2024? Top 3 beste babyfoons

Bekijk op deze pagina de 10 best geteste babyfoons van 2024. Kies vervolgens de beste babyfoon die het beste bij jouw persoonlijke wensen en eisen past!

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2024

Kijk ook naar:

"

"

1. Luvion Icon Long Range - PMR babyfoon - 3km bereik

De Luvion Icon lange afstand babyfoon is de perfecte manier om je kleintje in de gaten te houden, waar hij of zij ook is. Met een bereik van 3 km kun je er zeker van zijn dat je altijd binnen bereik bent van de kreten van je baby. De Icoon heeft ook tweewegsaudio, zodat je je baby kunt kalmeren, zelfs als je niet in dezelfde kamer bent. En met een ingebouwd nachtlampje kun je je baby altijd zien, zelfs in het donker.

De Luvion Icon is de perfecte manier om je kleintje in de gaten te houden. Met een groot bereik en tweewegs geluid ben je er zeker van dat je altijd dicht bij je baby bent. De nachtlichtfunctie zorgt ervoor dat je je baby altijd kunt zien, zelfs in het donker.

2. Luvion Easy Babyphone - Babyfoon met camera - Premium Baby Monitor

Als je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke babyfoon zoekt, is de Luvion Easy Babyfoon de perfecte keuze. Met een camera waarmee je je baby altijd kunt zien, en een tweewegs audiosysteem waarmee je met je kleintje kunt communiceren, zit deze babyfoon boordevol functies om je leven gemakkelijker te maken

De Luvion Easy Babyfoon is een van de meest gebruiksvriendelijke babyfoons op de markt. Het 5" LCD scherm is gemakkelijk af te lezen, zelfs bij weinig licht, en de camera heeft uitstekend nachtzicht zodat je je baby altijd kunt zien. Het tweeweg audiosysteem betekent dat je van overal in huis met je baby kunt praten, en de monitor heeft ook een ingebouwde temperatuursensor zodat je altijd weet of je baby het comfortabel heeft

Met een bereik van wel 1000 voet is de Luvion Easy Babyfoon perfect voor zelfs grote huizen. En als je hem mee moet nemen op reis, gaat de batterij tot 8 uur mee op een enkele lading

Dus als je een babyfoon van topkwaliteit zoekt die boordevol functies zit en gemakkelijk te gebruiken is, dan is de Luvion Easy Babyphone de perfecte keuze.

3. Alecto DBX-85 ECO - Full Eco DECT Babyfoon - Wit/Blauw

Als je een top-of-the-line babyfoon zoekt, is de Alecto DBX-85 ECO de perfecte keuze. Met zijn Full Eco DECT technologie is deze babyfoon een van de meest energiezuinige opties op de markt. En, zijn superieure bereik en kristalheldere geluidskwaliteit geven je gemoedsrust in de wetenschap dat je kleintje altijd binnen bereik is

De Alecto DBX-85 ECO zit boordevol functies om je leven gemakkelijker te maken. Met de kamertemperatuursensor kun je de temperatuur van je baby's kamer in de gaten houden, terwijl het nachtlampje je kleintje in slaap sust. Met de tweeweg-spraakfunctie kun je ook vanuit een andere kamer met je kind communiceren, zodat bedtijd een makkie wordt

Dus waarom wachten? Geef je kind de best mogelijke start in het leven met de Alecto DBX-85 ECO babyfoon.

De best geteste babyfoons - Nummers 4 t/m 10 beste babyfoons

We hopen dat onze top 3 babyfoons je al een beetje op weg hebt geholpen. Onderstaand lees je onze nummers 4 t/m 10. 

Kijk ook naar:

4. Philips Avent Connected SCD923/26 - Beeldbabyfoon met app

Maak kennis met de Philips Avent Connected Video Babyfoon. Met dit innovatieve product kun je als nooit tevoren in contact blijven met je kleintje. De Philips Avent app geeft je real-time toegang tot HD video en audio vanuit de babykamer, zodat je altijd en overal even kunt kijken hoe het met je baby gaat. De app beschikt ook over tweewegsgesprek, temperatuur- en vochtigheidscontrole, en zelfs een nachtlampje dat je op afstand kunt bedienen. Met de Philips Avent Connected Video Babyfoon heb je gemoedsrust in de wetenschap dat je baby altijd veilig en gezond is.

5. Luvion Essential Babyphone - Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor

De Luvion Essential Babyfoon - Babyfoon met camera - Premium babyfoon is de perfecte manier om je kleintje in de gaten te houden. Met een camera die live beeld en geluid rechtstreeks naar je telefoon of tablet streamt, kun je alles zien en horen wat er in de kinderkamer gebeurt, waar je ook bent. En met ingebouwd nachtzicht kun je zelfs in het donker bij je baby kijken.

Maar dat is nog niet alles. De Luvion Essential Babyfoon heeft ook temperatuur- en vochtigheidsbewaking, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je baby het comfortabel heeft. Bovendien is er een slaapliedjesspeler om je kleintje in slaap te helpen sussen. En als je even de kamer uit moet, kun je met de ingebouwde walkie-talkie functie in contact blijven met je partner of een andere verzorger.

Met zo veel functies is de Luvion Essential Babyphone de perfecte manier om je gemoedsrust te geven als het om je kleintje gaat.

6. Alecto DVM71BK - Babyfoon met camera - Temperatuurweergave

Maak kennis met de Alecto DVM71BK Babyfoon met Camera! Dit innovatieve product is perfect om een oogje op je kleintje te houden, of je nu in een andere kamer bent of op stap. Dankzij de ingebouwde camera kun je je baby steeds zien, en de temperatuurweergave zorgt ervoor dat je altijd weet wat de temperatuur in hun kamer is. De monitor heeft ook een tweewegs intercom, zodat je je baby kunt kalmeren, ook als je niet in dezelfde kamer bent. De Alecto DVM71BK Babyfoon met Camera is een onmisbaar hulpmiddel voor elke ouder!

7. Alecto DVM-200 - Babyfoon met camera - Op afstand beweegbaar

We willen allemaal het beste voor onze baby's, en daar hoort bij dat we ze veilig houden. De Alecto DVM-200 babyfoon is de perfecte manier om precies dat te doen. Deze top-of-the-line babyfoon heeft een op afstand bedienbare camera die je steeds een duidelijk zicht op je kleintje geeft. Je kunt de camera zelfs pannen en zoomen om hem van dichterbij te bekijken. En als je even de kamer uit moet, ben je met de Alecto DVM-200 gedekt met een ingebouwde microfoon waarmee je elk geluid van je baby kunt horen. Bovendien maakt het grote 3,5" LCD kleurenscherm het gemakkelijk om alles in hoge definitie te zien

De Alecto DVM-200 is meer dan alleen een babyfoon, het is een geruststelling voor ouders. De wetenschap dat je baby altijd binnen je gezichtsveld (en gehoor) is, geeft je de mogelijkheid te ontspannen en te genieten van jullie tijd samen. Dus waarom wachten? Koop de Alecto DVM-200 vandaag nog!

8. Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor Video Babyphone

Houd je kleintje goed in de gaten met de Babyfoon met Camera. Deze top-of-the-line babyfoon zit boordevol functies om je te helpen verzekeren dat je baby veilig en gezond is. Op het grote 3,2 inch LCD scherm kun je je baby duidelijk zien, zelfs bij weinig licht. De nachtzichtfunctie zorgt ervoor dat je je baby in de gaten kunt houden, zelfs als het donker is. Met de terugspreekfunctie kun je je baby kalmeren en geruststellen met het geluid van je stem. De temperatuurregelingsfunctie helpt je ervoor te zorgen dat je baby het comfortabel heeft, ook als je niet in de kamer bent. De slaapliedjes functie betekent dat je je baby in slaap kunt sussen met zachte muziek. En de zoomfunctie betekent dat je je kleintje van dichtbij kunt zien, zelfs van de andere kant van de kamer. Met al deze functies is de Babyfoon met Camera de perfecte manier om je kostbare bundel van vreugde in de gaten te houden.

9. AyeCam Beveiligingscamera

De AyeCam beveiligingscamera is de perfecte manier om je kleintje in de gaten te houden. Met de WiFi bewegingssensor kun je zien wanneer je baby beweegt en waarschuwingen instellen om gewaarschuwd te worden. De bijgeleverde 32 GB SD kaart biedt voldoende opslagruimte voor opnamen, en je kunt zelfs live beelden bekijken via de app. De AyeCam beveiligingscamera is ook heel geschikt om je huisdieren in de gaten te houden, want hij heeft een groothoeklens en nachtzicht. Met de garantie van 1 jaar ben je er zeker van dat je investering beschermd is.

10. Full HD Wifi Babyfoon met Camera

Maak kennis met de Babyfoon met Camera, een verbazingwekkend apparaat dat je beelden in full HD kwaliteit geeft van je kleintje terwijl hij slaapt. Met de app kun je de beelden bekijken van overal ter wereld met een internetverbinding. De camera heeft ook beveiligingsfuncties zoals geluids- en bewegingsdetectie, en 4G/5G voor extra gemoedsrust. De monitor heeft ook een spraakfunctie zodat je tegen je baby kunt praten, zelfs als je niet in de kamer bent, en nachtzicht zodat je zelfs in het donker kunt kijken hoe het met je baby gaat. Bovendien past de stijlvolle witte vormgeving vast en zeker bij elke inrichting van de kinderkamer. Geef jezelf de gemoedsrust die je verdient met de Babyfoon met Camera.

Hiet moet je op letten bij het kopen van een goede babyfoon

Met het grote aantal babyfoons op de markt is het moeilijk om te bepalen welke babyfoon je moet kiezen. Als je babyfoons vergelijkt is het belangrijk een paar belangrijke factoren in het oog te houden. Ga eerst na waarvoor je een babyfoon nodig hebt en bepaal welke producteigenschappen je zoekt in een babyfoon.

Kijk vervolgens naar de prijs en vergelijk die met soortgelijke babyfoons. Het is ook verstandig om reviwws van andere consumenten te bekijken om een idee te krijgen van de kwaliteit van het babyfoon. 

Veelgestelde vragen over babyfoons

Uit onze onderzoek komen de volgende 5 producten als beste naar voren:

  1. Luvion Icon Long Range - PMR babyfoon - 3km bereik
  2. Luvion Easy Babyphone - Babyfoon met camera - Premium Baby Monitor
  3. Alecto DBX-85 ECO - Full Eco DECT Babyfoon - Wit/Blauw
  4. Philips Avent Connected SCD923/26 - Beeldbabyfoon met app
  5. Luvion Essential Babyphone - Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor

Voor het aanschaffen van een babyfoon kan je op de link onder elke product klikken. Deze brengt je automatisch naar de webshop voor het voltooien van jouw aankoop. Wij zijn zelf geen webshop.

We proberen zo nauwkeurig en objectief mogelijk te zijn in onze beoordelingen. Ons team bestaat uit ervaren reviewers met jarenlange expertise in de industrie. Bij  beoordelingen staat de kwaliteit, prijs, effectiviteit en gemak centraal. Onze top 10 lijst bestaat uit babyfoons waarvan de prijs naar verhouding van de kwaliteit is.

Ons slotwoord over het juiste gebruik van een babyfoon

We hopen dat deze top 10 lijst je geholpen heeft bij je zoektocht naar de perfecte babyfoon. De monitoren op deze lijst zijn allemaal van hoge kwaliteit en hebben geweldige functies, zodat je er zeker van kunt zijn dat je kind veilig en gezond is terwijl jij niet in de buurt bent. Bedankt voor het lezen!

Disclaimer: Deze babyfoon review is met zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. We worden daarnaast niet betaald om bepaalde babyfoons hoger of juist lager in de lijst te zetten. Mocht je een fout zien op deze pagina, neem dan contact met ons op. 

Gepubliceerd op: 22 jun. 2022