1. Babyvoeding
  2. Beste drinkbeker baby

Beste drinkbeker baby van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 mrt. 2024

Heb je een kleintje dat klaar is om uit een beker te gaan drinken?

Bekijk onze lijst met de 10 beste sippybekers voor baby's! We hebben deze lijst samengesteld om je beslissing gemakkelijker te maken. Met zo'n grote verscheidenheid aan producten kan het moeilijk zijn om te beslissen welk product het beste is voor jou en je baby. Maar maak je geen zorgen, wij hebben je gedekt!

Elke beker op onze lijst is zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld door deskundigen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je het best mogelijke product voor je kind krijgt.

Inhoud

Wat zijn de beste drinkbekers baby van 2024? Top 3 beste drinkbekers baby

Bekijk op deze pagina de 10 best geteste drinkbekers baby van 2024. Kies vervolgens de beste drinkbeker baby die het beste bij jouw persoonlijke wensen en eisen past!

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2024

Kijk ook naar:

1. Deryan luxe Quuby

De Deryan deluxe Quuby drinkbeker 360 trainer is perfect om je kleintje te helpen de overstap te maken. Het gepatenteerde ontwerp heeft een zachte, siliconen rand die zacht is voor tandvlees en tanden, en twee handvatten die het gemakkelijk maken om vast te pakken. De beker heeft ook een uniek 360 graden rietje waardoor je kind vanuit elke hoek kan drinken. Bovendien is de beker lekvrij, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over morsen. De Deryan deluxe Quuby drinkbeker 360 trainer is gemaakt van hoogwaardige materialen en is BPA-vrij, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij veilig is voor je kind om te gebruiken. Hij is ook vaatwasmachinebestendig voor eenvoudig schoonmaken.

2. Little koekies - My Chupi

Vermaak je kleintje tijdens het eten met deze schattige siliconen beker met handvat en rietje. Het perfecte formaat voor kleine handjes, deze beker is gemakkelijk vast te houden en heeft een schattig ontwerp dat het drinken leuker maakt. De duurzame siliconen constructie is veilig voor kinderen en de vaatwasser, zodat schoonmaken een fluitje van een cent is. Gebruik hem als beker of met het deksel en rietje om gemakkelijk te nippen.

3. Munchkin Miracle

De Munchkin Miracle 360 trainersbeker is de perfecte oplossing voor ouders die het opruimen na hun peuters beu zijn. Deze beker voorkomt morsen en is beter voor het gebit, omdat hij kinderen aanmoedigt om rond de hele rand te drinken. Het gebruiksvriendelijke ontwerp is gemakkelijk schoon te maken en heeft geen extra onderdelen die kwijt of vies kunnen worden.

De best geteste drinkbekers baby - Nummers 4 t/m 10 beste drinkbekers baby

We hopen dat onze top 3 drinkbekers baby je al een beetje op weg hebt geholpen. Onderstaand lees je onze nummers 4 t/m 10. 

Kijk ook naar:

4. Philips Avent Drinkbeker met rietje

De Philips Avent SCF796/02 drinkbeker met rietje is de perfecte keuze voor actieve peuters vanaf 9 maanden. De gevormde beker is ontworpen om een gezonde mondontwikkeling te ondersteunen, terwijl het afsluitventiel morsen voorkomt. De beker wordt geleverd met een buigbaar rietje, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is. De paarse en blauwe kleuren zullen je kleintje zeker aanspreken, waardoor dit de perfecte beker is voor onderweg.

5. Dr. Brown's Oefen Drinkbeker

Maak kennis met de Dr. Brown's oefen drinkbeker! Deze beker is ontworpen om je kind te helpen goed en gemakkelijk uit een beker te leren drinken. Het speciale ventiel zorgt voor een goede doorstroming, en wordt alleen geactiveerd door de mond van de baby, zodat er niet gemorst wordt als je baby niet drinkt. De afneembare handvatten zijn zo ontworpen dat je baby de beker goed kan leren vasthouden. De zachte tuit is geschikt voor baby's vanaf ongeveer zes maanden. De Dr. Brown's oefendrinkbeker is de perfecte manier om je kind te helpen bij de overgang van fles naar beker.

6. Paw Patrol - Drinkbeker

Op zoek naar een leuke en functionele drinkbeker voor je kind? Kijk dan eens naar onze Paw Patrol Drinkbeker! Deze beker heeft een kleurrijke print van Skye en Everest, twee van de populaire personages uit de Paw Patrol TV show. Gemaakt van duurzaam plastic is deze beker perfect voor kleine handjes om vast te houden. En hij heeft een schroefdeksel om morsen te voorkomen. Bovendien is hij BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig.

7. Philips Avent Drinkbeker met rietje

De Philips Avent SCF798/01 drinkbeker met rietje is een geweldige keuze voor actieve peuters die altijd onderweg zijn. De beker is voorgevormd en voorzien van een buigbaar rietje, waardoor je gemakkelijk onderweg kunt drinken. Het afsluitventiel voorkomt knoeien en houdt de beker schoon en veilig in gebruik. De Philips Avent rietjesbeker is gemaakt van BPA-vrije materialen en is vaatwasmachinebestendig, zodat je hem gemakkelijk schoon kunt houden.

8. Difrax oefen drinkbeker

De overstap maken van fles naar beker kan een moeilijke overgang zijn voor kleintjes. Maar met de Difrax Oefen Drinkbeker kun je het proces een stuk gemakkelijker maken! Deze beker is ontworpen om de juiste drinkhouding aan te moedigen, zodat je kind grote slokken kan nemen zonder het hoofd achterover te kantelen. En omdat hij wit is, kun je gemakkelijk zien hoeveel vloeistof er nog in zit. Deze beker is ideaal voor kinderen vanaf 6 maanden en is de perfecte eerste stap om uit een beker te leren drinken! Bovendien is hij ontwikkeld door het medische team van Difrax, zodat je weet dat hij van de hoogste kwaliteit is.

9. Aidapt Beker met twee lange tuitdeksels

De Aidapt Cup met twee lange tuitdeksels is de perfecte oplossing voor wie moeite heeft met drinken. Met twee verschillende tuiten kun je de tuit kiezen die het beste bij je behoeften past. De 5mm tuit is groot genoeg voor een rietje of voedingsslang, terwijl de 2x4mm opening perfect is voor gedoseerd drinken. Het luchtgat op het deksel maakt geleidelijk schenken mogelijk, en de beker heeft een inhoud van 250ml. De Aidapt Beker is vaatwasmachinebestendig, waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is.

10. Mepal Mio lekvrije beker

De Mepal Mio 360° Oefenbeker is perfect voor kinderen die zelfstandig leren drinken. De beker heeft een lekvrije afsluiting en kan langs de hele rand gebruikt worden, net als een gewoon glas. Hij is gemakkelijk te monteren en te demonteren, en kan zelfs in de vaatwasser.

Hiet moet je op letten bij het kopen van een goede drinkbeker baby

Met het grote aantal drinkbekers baby op de markt is het moeilijk om te bepalen welke drinkbeker baby je moet kiezen. Als je drinkbekers baby vergelijkt is het belangrijk een paar belangrijke factoren in het oog te houden. Ga eerst na waarvoor je een drinkbeker baby nodig hebt en bepaal welke producteigenschappen je zoekt in een drinkbeker baby.

Kijk vervolgens naar de prijs en vergelijk die met soortgelijke drinkbekers baby. Het is ook verstandig om reviwws van andere consumenten te bekijken om een idee te krijgen van de kwaliteit van het drinkbeker baby. 

Veelgestelde vragen over drinkbekers baby

Uit onze onderzoek komen de volgende 5 producten als beste naar voren:

  1. Deryan luxe Quuby
  2. Little koekies - My Chupi
  3. Munchkin Miracle
  4. Philips Avent Drinkbeker met rietje
  5. Dr. Brown's Oefen Drinkbeker

Voor het aanschaffen van een drinkbeker baby kan je op de link onder elke product klikken. Deze brengt je automatisch naar de webshop voor het voltooien van jouw aankoop. Wij zijn zelf geen webshop.

We proberen zo nauwkeurig en objectief mogelijk te zijn in onze beoordelingen. Ons team bestaat uit ervaren reviewers met jarenlange expertise in de industrie. Bij  beoordelingen staat de kwaliteit, prijs, effectiviteit en gemak centraal. Onze top 10 lijst bestaat uit drinkbekers baby waarvan de prijs naar verhouding van de kwaliteit is.

Ons slotwoord over het juiste gebruik van een drinkbeker baby

Als je op zoek bent naar een nieuwe sippybeker baby, dan hebben we je gedekt. Alle producten op onze lijst zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun kwaliteit en kenmerken. Bovendien wordt er altijd rekening gehouden met beoordelingen van klanten, zodat alleen het beste op onze lijst komt.

Disclaimer: Deze drinkbeker baby review is met zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. We worden daarnaast niet betaald om bepaalde drinkbekers baby hoger of juist lager in de lijst te zetten. Mocht je een fout zien op deze pagina, neem dan contact met ons op. 

Gepubliceerd op: 22 jun. 2022