BESTE GPS horloge kind - Getest in 2023

Bezorgd over de veiligheid van je kind?

Een GPS horloge kind is de perfecte oplossing voor ouders die zich voortdurend zorgen maken over de verblijfplaats van hun kinderen. Met een GPS horloge kun je de locatie van je kind altijd volgen en ervoor zorgen dat ze altijd veilig zijn.

Niet alleen houdt een GPS horloge je kind veilig, maar je kunt er ook hun activiteiten mee in de gaten houden. Met ingebouwde functies als activiteitentracking en stappentelling kun je ervoor zorgen dat je kind voldoende beweging krijgt en niet te laat opblijft.

Inhoud

Wat zijn de beste GPS horloges kind? Top 1-3 producten

Lees snel verder en vergelijk de 10 best geteste GPS horloges kind van 2023. Kies de beste GPS horloge kind die bij jouw persoonlijke behoeften past!

Kijk ook naar:

1. Qlokkie Kiddo GPS Tracker

Als je bent zoals de meeste ouders, wil je dat je kinderen de vrijheid hebben om te spelen en te ontdekken zonder zich zorgen te maken over hun veiligheid. Met de Qlokkie Kiddo 11 GPS Horloge kind - GPS Tracker - Whatsapp - 4G - SOS Functie kun je ze naar hartenlust laten spelen en toch bijhouden waar ze zijn. Dit veelzijdige horloge is veel meer dan alleen een GPS-tracker; het bevat ook functies als WhatsApp, 4G en een SOS-functie voor extra gemoedsrust De Qlokkie Kiddo 11 is de perfecte oplossing voor actieve kinderen die graag op verkenning gaan. Dankzij de ingebouwde GPS-tracking weet je altijd waar je kind is, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn. Als ze afdwalen of verdwalen, gebruik je gewoon de app om ze snel en gemakkelijk te lokaliseren. Je kunt zelfs veilige zones instellen en waarschuwingen ontvangen als je kind een aangewezen gebied betreedt of verlaat Naast GPS-tracking beschikt de Qlokkie Kiddo 11 ook over WhatsApp-integratie en 4G-connectiviteit. Hierdoor kan je kind altijd met je in contact blijven, zelfs als het buiten het bereik van een Wi-Fi-signaal is. En in geval van nood kun je met de SOS-functie een noodsignaal sturen met de locatie van je kind en andere vitale informatie De Qlokkie Kiddo 11 is de ultieme oplossing voor het bijhouden van je actieve kind. Met zijn krachtige maar gebruiksvriendelijke functies kun je ze de vrijheid geven waar ze naar hunkeren en toch hun veiligheid garanderen.

2. GPSHorlogeKids©

GPSWatchKids© is de perfecte manier om in contact te blijven met je kinderen terwijl ze onderweg zijn. Deze smartwatch voor kinderen is uitgerust met GPS-tracking en 4G-connectiviteit, zodat je je kind gemakkelijk kunt lokaliseren als het afdwaalt. Bovendien kun je met de ingebouwde WhatsApp-berichten gemakkelijk de hele dag met ze in contact blijven. En als je in geval van nood contact moet opnemen, heeft de GPSWatchKids© zelfs een belfunctie, zodat je snel contact met ze kunt opnemen.

3. One2track Connect Go

Als je op zoek bent naar een GPS tracker telefoonhorloge van topkwaliteit voor je kinderen, dan moet je de One2track Connect Go bekijken! Dit slanke en stijlvolle horloge is perfect voor kinderen van alle leeftijden, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor elke smaak. Het hoge-resolutiedisplay is gemakkelijk af te lezen en te gebruiken, en het touchscreen maakt het voor kinderen eenvoudig om te navigeren. De ingebouwde stappenteller is geweldig voor het bijhouden van het activiteitenniveau, en de SOS-knop kan gemakkelijk worden geactiveerd in geval van nood. Met zoveel geweldige functies is de One2track Connect Go de perfecte keuze om je kinderen veilig en verbonden te houden.

De beste GPS horloges kind, top 4-10 producten

Als je nieuwsgierig bent naar andere goede GPS horloges kind, hebben we naast onze top 3 ook de top 4-10 beste GPS horloges kind samengesteld. Klik op de productnaam hieronder om er direct heen te gaan.

Kijk ook naar:

4. GPS horloge kind

Met het GPS horloge kind hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je je kleintje uit het oog verliest. Deze smartwatch voor kinderen wordt geleverd met een gratis simkaart en 12 maanden garantie, zodat je altijd in contact kunt blijven met je kind. Het horloge is ook uitgerust met tal van veiligheidsfuncties, waaronder videobellen, sms, WhatsApp en locatiebepaling.

5. BRUVZ Smartwatch Kinderen

Als je op zoek bent naar een topkwaliteit smartwatch voor je kinderen met functies als GPS-tracking en locatiedeling, dan moet je de BRUVZ KT24 bekijken! Met deze geweldige kindersmartwatch kun je niet alleen altijd bijhouden waar je kind zich bevindt, maar hij heeft ook tal van andere geweldige functies die hem perfect maken voor buitenspelen. Zo betekent de ingebouwde camera dat je kind onderweg foto's en video's kan maken, terwijl de tweeweg-belfunctie ervoor zorgt dat je altijd met hem of haar in contact kunt blijven. En als ze toevallig afdwalen of verdwalen, helpt de GPS-tracker van de BRUVZ KT24 je om ze snel en gemakkelijk terug te vinden.

6. One2track Connect Move

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig GPS-horloge voor je kind, zoek dan niet verder dan de one2track Connect Move! Dit horloge is comfortabel om te dragen dankzij zijn ronde vorm, en gemakkelijk te gebruiken met zijn touchscreen interface. Je kind kan verbonden blijven met maximaal 10 telefoonnummers die in het horloge zijn opgeslagen, en actief blijven met de ingebouwde stappenteller. Bovendien is het horloge duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij de stijl van je kind.

7. Smartwatch Kinderen

Maak kennis met de Smartwatch Kids - de perfecte polsgenoot voor kinderen! Deze smartwatch zit boordevol functies waar elk kind dol op zal zijn, zoals GPS-tracking, een duurzaam ontwerp en een licht ontwerp. Het eerste wat je opvalt aan de Smartwatch Kids is het heldere en kleurrijke display. Met zijn grote pictogrammen en gebruiksvriendelijke interface kunnen kinderen gemakkelijk hun weg vinden op het horloge. Maar wat de Smartwatch Kids echt onderscheidt van andere kinderhorloges zijn de GPS tracking mogelijkheden. Of je je nu zorgen maakt dat je kind tijdens een wandeling verdwaalt of gewoon zijn of haar locatie in de gaten wil houden, met de Smartwatch Kids ben je op de hoogte. Met real-time tracking weet je altijd waar je kind is, zodat je altijd gerust kunt zijn, waar het ook is. En omdat we weten dat kinderen nogal hard kunnen zijn voor hun spullen, hebben we het Smartwatch Kids zo ontworpen dat het zeer duurzaam is. Zijn sterke constructie is zelfs bestand tegen de meest actieve kinderen, waardoor het de perfecte speelkameraad is.

8. GPS Horloge kind

Introductie van de GPS Watch kid, de perfecte smartwatch voor kinderen! Met zijn ingebouwde GPS-tracker kun je altijd zien waar je kind is en hun veiligheid waarborgen. Hij wordt ook geleverd met een gratis simkaart en gratis iOS/Android app, zodat je gemakkelijk met ze in contact kunt blijven. De SOS-knop is perfect voor noodgevallen, terwijl je kind met de camera al zijn avonturen kan vastleggen. Het horloge is ook waterdicht en komt in een mooie blauwe kleur.

9. BRUVZ Smartwatch Kinderen

Of je nu de locatie van je kind volgt of het veilig houdt met behulp van GPS, de smartwatch van BRUVZ is perfect voor elke ouder die gemoedsrust wil. Dit horloge laat je niet alleen altijd weten waar je kind is, maar beschikt ook over een aantal andere geweldige veiligheidsfuncties. Met de ingebouwde microfoon kan je kind je gemakkelijk bellen in geval van nood en de tweewegbelfunctie betekent dat je altijd in contact kunt blijven. Je kunt het horloge ook gebruiken om veilige zones in te stellen en meldingen te ontvangen als je kind buiten deze zones dwaalt De BRUVZ KT24 Smartwatch is niet alleen een geweldig veiligheidsmiddel, maar ook perfect om kinderen te vermaken. Met een ingebouwde camera kunnen ze onderweg foto's en video's maken en vooraf geladen spelletjes spelen.

10. Smartwatch Kinderen Met Simkaart GPS

Met de DADO Smartwatch Kids & GPS Tracker kunnen ouders altijd weten waar hun kinderen zijn en met hen in contact blijven. Het horloge heeft een SIM-kaart waarmee het oproepen en berichten kan ontvangen zonder WiFi-verbinding. De GPS-locatie is ook altijd actueel, zodat ouders met een gerust hart en zonder zorgen op pad kunnen. De smartwatch heeft ook een aantal andere functies die hem aantrekkelijk maken voor ouders, zoals de mogelijkheid om oproepen en tekstberichten te verzenden en te ontvangen, een melding wanneer het kind een veilige zone verlaat, en meer.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een goede GPS horloge kind?

Met zo veel GPS horloges kind op de markt kan het moeilijk zijn te weten welke je moet kiezen. Als je een aankoop doet, is het belangrijk een paar belangrijke factoren in het oog te houden. Ga eerst na waarvoor je een GPS horloge kind nodig hebt en zorg ervoor dat het aan je behoeften voldoet. Kijk vervolgens naar de prijs en vergelijk die met soortgelijke GPS horloges kind. Het is ook belangrijk om recensies te lezen om een idee te krijgen van de kwaliteit van het GPS horloge kind.  Door deze stappen te nemen, kun je er zeker van zijn dat je het beste GPS horloge kind voor je behoeften krijgt.

Veelgestelde vragen over GPS horloge kind producten

Uit onze onderzoek komen de volgende 5 producten als beste naar voren:

  1. Qlokkie Kiddo GPS Tracker
  2. GPSHorlogeKids©
  3. One2track Connect Go
  4. GPS horloge kind
  5. BRUVZ Smartwatch Kinderen

Voor het aanschaffen van een GPS horloge kind kan je op de link onder elke product klikken. Deze brengt je automatisch naar de webshop voor het voltooien van jouw aankoop. Wij zijn zelf geen webshop.

We proberen zo nauwkeurig en objectief mogelijk te zijn in onze beoordelingen. Ons team bestaat uit ervaren reviewers met jarenlange expertise in de industrie. Bij  beoordelingen staat de kwaliteit, prijs, effectiviteit en gemak centraal. Onze top 10 lijst bestaat uit GPS horloges kind waarvan de prijs naar verhouding van de kwaliteit is.

Tot slot over het juiste gebruik van een GPS horloge kind

Als je op zoek bent naar een duurzaam GPS-horloge van hoge kwaliteit voor je kind, dan bevelen we elk van de producten op onze lijst ten zeerste aan. Ze worden niet alleen ondersteund door klantbeoordelingen, maar ze zitten ook vol met functies die je leven als ouder gemakkelijker maken. En vergeet niet - je kunt altijd de locatie van je kind volgen met het ingebouwde GPS-systeem.

Disclaimer: Deze GPS horloge kind review is met zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. We worden daarnaast niet betaald om bepaalde GPS horloges kind hoger of juist lager in de lijst te zetten. Mocht je een fout zien op deze pagina, neem dan contact met ons op.