1. transport
  2. Maxi-Cosi Axiss Authentic Black.

Maxi-Cosi Axiss Authentic Black.

5/5

Een autostoeltje voorziet je kind van optimale bescherming, zodat het comfortabel in de auto kan zitten. Maxi-Cosi Axiss Authentic Black. is uitermate geschikt om deze veiligheid te bieden. Bekijk daarom op deze pagina alle informatie die je moet weten. Je kunt Maxi-Cosi Axiss Authentic Black. eenvoudig bestellen via de button hieronder. 

Specificaties Maxi-Cosi Axiss Authentic Black.

Merk

Maxi-Cosi

Afmetingen

Breedte: 43,5 cm

Hoogte: 65 cm

Diepte: 65 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof, Textiel

Gewicht

11,75 kg

Leeftijdscategorie

0 - 4 jaar

Maten kind

Gewicht: 9 - 18 kg

Lengte: ca. 70 t/m 105 cm

Plaatsing autostoel

Voorwaarts

Bevestigingsmethode autostoel

Gordel

Bevestiging kind autostoel

5-puntsharnasgordel

Omschrijving van Maxi-Cosi Axiss Authentic Black.

De Maxi-Cosi Axiss Authentic Black autostoel is perfect voor ouders die op zoek zijn naar gemak en comfort. Deze stoel is eenvoudig te draaien, zodat je het kindje gemakkelijk en veilig kunt vastzetten. De stoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar met een maximale lengte van 105 centimeter en een maximaal gewicht van 18 kilogram. De kleurindicator laat je precies weten wanneer de stoel stevig staat. Daarnaast heeft het stoeltje een verstelbare gordelspanner en 8 verschillende zit- en ligstanden, waaronder een achteroverliggende positie. De verstelbare hoofdsteun en gordel zorgen ervoor dat je kindje stevig en veilig zit. Dankzij de Maxi-Cosi Axiss Authentic Black autostoel is het kindje altijd in comfort en veiligheid verzekerd. De Maxi-Cosi Axiss Autentic Black autostoel biedt niet alleen gemak, maar ook stijl. De stoel is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur en heeft een modern design. Met zijn slanke lijnen en subtiele kleur is het stoeltje een mooie aanvulling op ieder interieur. Je kunt de stoel daarnaast ook makkelijk schoonmaken. De bekleding is afneembaar en wasbaar en de stoel kan gemakkelijk worden afgeveegd met een vochtige doek. Kortom, met de Maxi-Cosi Axiss Authentic Black autostoel ben je ervan verzekerd dat je kindje altijd in stijl en comfort reist.

Pluspunten
  • Je zet je kind eenvoudig in de autostoel, omdat je het stoeltje gemakkelijk naar beide kanten kan draaien. De slaapstand biedt veiligheid aan de nek van je kind, omdat het hoofdje niet voorover leunt als hij of zij slaapt. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar, zodat het stoeltje altijd de juiste ondersteuning biedt aan de nek en het hoofd.

Minpunten
  • Een autostoel met gordelbevestiging is minder makkelijk vast te zetten dan met Isofix.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Axiss Authentic Black.

Maxi-Cosi Axiss Authentic Black. kent de volgende afmetingen: 

Hoogte 65 cm
Breedte 43,5 cm
Diepte 65 cm

Daarnaast is het geschikt voor een kind met de volgende maten:

Gewicht: 9 - 18 kg

Lengte: ca. 70 t/m 105 cm

In de leeftijdscategorie 0 - 4 jaar.

Maxi-Cosi Axiss Authentic Black. is gemaakt van Kunststof, Textiel en is Zwart van kleur.

Het gewicht van Maxi-Cosi Axiss Authentic Black. is 11,75 kg.

Maxi-Cosi Axiss Authentic Black. kan Voorwaarts geplaatst worden.

De bevestigingsmethode van Maxi-Cosi Axiss Authentic Black. is Gordel met een 5-puntsharnasgordel.