1. transport
 2. Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black.

Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black.

5/5

Een autostoeltje voorziet je kind van optimale bescherming, zodat het comfortabel in de auto kan zitten. Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black. is uitermate geschikt om deze veiligheid te bieden. Bekijk daarom op deze pagina alle informatie die je moet weten. Je kunt Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black. eenvoudig bestellen via de button hieronder. 

Specificaties Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black.

Merk

Maxi-Cosi

Afmetingen

Breedte: 44,5 cm

Hoogte: 57 cm

Diepte: 66 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Textiel

Gewicht

3,35 kg

Leeftijdscategorie

0 - 1 jaar

Maten kind

Gewicht: 0 - 13 kg

Lengte: tot ca. 75 cm

Plaatsing autostoel

Achterwaarts

Bevestigingsmethode autostoel

Gordel, Gordel en Isofix, Isofix

Bevestiging kind autostoel

3-puntsharnasgordel

Omschrijving van Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black.

De Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black is een ideale autostoel voor je kleintje van 0 tot 12 maanden. Het lichtgewicht en compacte ontwerp maken het makkelijk om het stoeltje naar je auto te dragen. Met de autogordel of op de FamilyFix Base of Easyfix Base bevestig je het stoeltje in iedere auto. Ook kun je het stoeltje op de meeste kinderwagens van Maxi-Cosi bevestigen. De extra grote zonnekap beschermt je kindje tegen de zon en zorgt dat de kleine een rustige slaapplek heeft. De bijgeleverde stoelverkleiner zorgt ervoor dat je pasgeboren baby comfortabel en veilig in het autostoeltje ligt. De verkleiner is eenvoudig te verwijderen zodat je kleintje tot ongeveer 12 maanden in de autostoel past. Met de Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black haal je een betrouwbare en comfortabele autostoel in huis. De Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black heeft een slank en modern ontwerp, waardoor hij mooi past bij iedere auto. Het stoeltje is gemaakt van duurzame materialen, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. De ventilatieopeningen zorgen ervoor dat je kindje comfortabel blijft zitten. De stoelverkleiner is gemaakt van ademend materiaal en heeft een ergonomische vorm, zodat je kindje altijd de juiste ondersteuning heeft. Bovendien is de zonnekap uitgerust met UV-bescherming, waardoor je kindje altijd veilig is in de zon. Met de Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black ga je comfortabel en veilig op stap.

Pluspunten
 • Dankzij de isofix base bevestiging (niet meegeleverd) kun je het stoeltje in een handomdraai installeren in de auto. Met de geïntegreerde zonnekap bescherm je je kind tegen de zon in de auto. De autostoel past op bijna alle kinderwagens van Maxi-Cosi, maar ook op een aantal wagens van andere merken.

Minpunten
 • Je hebt speciale geleiders nodig om het stoeltje op de kinderwagen te bevestigen

  .

  In tegenstelling tot de andere autostoelen uit deze collectie, heeft dit autostoeltje geen i-Size normering. Je hebt speciale geleiders nodig om het stoeltje op de kinderwagen te bevestigen

  .

  In tegenstelling tot de andere autostoelen uit deze collectie, heeft dit autostoeltje geen i-Size normering.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black.

Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black. kent de volgende afmetingen: 

Hoogte 57 cm
Breedte 44,5 cm
Diepte 66 cm

Daarnaast is het geschikt voor een kind met de volgende maten:

Gewicht: 0 - 13 kg

Lengte: tot ca. 75 cm

In de leeftijdscategorie 0 - 1 jaar.

Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black. is gemaakt van Textiel en is Zwart van kleur.

Het gewicht van Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black. is 3,35 kg.

Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black. kan Achterwaarts geplaatst worden.

De bevestigingsmethode van Maxi-Cosi Cabriofix Essential Black. is Gordel, Gordel en Isofix, Isofix met een 3-puntsharnasgordel.