1. Babyvoeding
  2. Medela Harmony.

Medela Harmony.

5/5

Een borstkolf maakt de borstvoeding voor je baby gemakkelijker. Met een borstkolf haal je melk uit je borsten wanneer je baby dat zelf niet kan. Ook kun je moedermelk laten afkolven en in een flesje doen om het zo aan je baby te geven. Er zijn verschillende borstkolven te koop. Op deze pagina vind je alle informatie over Medela Harmony..

Specificaties Medela Harmony.

Merk

Medela

Type borstkolf

Handmatige enkele borstkolf

Type kolfsysteem

Aantal borstschilden

1

Aantal intensiteitsstanden

Aantal stimulatiestanden

Accessoires meegeleverd

Drinkflessen

Soort batterij

Type stroomvoorziening

Omschrijving van Medela Harmony.

De Medela Harmony is een revolutionaire handkolf. Deze handkolf heeft een comfortabele ergonomische greep, waardoor hij fijn in de hand ligt. Met de meegeleverde 2 fase systeem imiteer je het zuigritme van je baby. Je borst wordt omsloten door het flexibele borstschild, dat een wijde opening heeft en 360 graden draaibaar is. Zo kun je de kolf gemakkelijk afstellen op de juiste maat. Daarnaast is het borstschild geschikt voor tepels met een diameter tot 24 millimeter. Na gebruik is de Medela Harmony eenvoudig uit elkaar te halen, waardoor je hem goed kunt schoonmaken. Wil je liever niet met de hand afwassen? Dan kun je de onderdelen ook in de vaatwasser zetten. De Medela Harmony is een kleine, lichtgewicht handkolf, waarmee je gemakkelijk melk kunt afkolven.

Pluspunten
  • Een handkolf maakt minder geluid dan een elektrische kolf

    .

    Door het kleine formaat en het licht gewicht neem je deze kolf gemakkelijk mee.

Minpunten
  • Kolven met een handkolf kost meer inspanning dan kolven met een elektrische borstkolf. Bij dit model krijg je geen extra accessoires meegeleverd. Hygiëne bij borstvoeding is enorm belangrijk, daarom mag je dit product alleen ongeopend terugsturen.

Veelgestelde vragen over Medela Harmony.

Medela Harmony. is een Handmatige enkele borstkolf met een .

Het type stroomvoorziening van Medela Harmony. is . Dit is een .

Medela Harmony. heeft intensiteitsstanden en stimulatiestanden.

De volgende accessoire wordt meegeleverd met Medela Harmony.:

Drinkflessen

Bekijk ook andere borstkolven