1. Babyvoeding
 2. Medela Swing Maxi.

Medela Swing Maxi.

5/5

Een borstkolf maakt de borstvoeding voor je baby gemakkelijker. Met een borstkolf haal je melk uit je borsten wanneer je baby dat zelf niet kan. Ook kun je moedermelk laten afkolven en in een flesje doen om het zo aan je baby te geven. Er zijn verschillende borstkolven te koop. Op deze pagina vind je alle informatie over Medela Swing Maxi..

Specificaties Medela Swing Maxi.

Merk

Medela

Type borstkolf

Elektrische dubbele borstkolf

Type kolfsysteem

Aantal borstschilden

4

Aantal intensiteitsstanden

Aantal stimulatiestanden

Accessoires meegeleverd

Drinkflessen, Extra borstschilden

Soort batterij

Specifieke accu

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Omschrijving van Medela Swing Maxi.

De Medela Swing Maxi is een handige oplossing voor moeders die onderweg of op het werk willen kolven. Deze dubbele borstkolf heeft een oplaadbare accu, waarmee je tot 6 keer kunt kolven voordat de kolf weer opgeladen moet worden. Dankzij de snelle simulatiestand stimuleert de borstkolf de melkstroom, zodat je gemiddeld meer melk kunt opvangen dan met een enkele borstkolf. De Medela Swing Maxi heeft ook ovalen borstschilden die geschikt zijn voor tepels met een diameter van 21 en 24 millimeter. Dit zorgt ervoor dat de borstkolf comfortabel aanvoelt tijdens het kolven. Daarnaast heeft de kolf een gesloten kolfsysteem waardoor je de onderdelen gemakkelijk schoonmaakt. De kolf is daarnaast ook vaatwasbestendig, waardoor je zeker weet dat je kindje de beste voeding krijgt.

Pluspunten
 • Een dubbele borstkolf levert gemiddeld meer melk op dan een enkele borstkolf. Met de stimulatiestand activeer je de melkproductie en je past de vacuüm stand naar eigen wens aan. Dankzij het gesloten kolfsysteem en de vaatwasbestendige onderdelen maak je de kolf snel en gemakkelijk schoon.

Minpunten
 • Een elektrische borstkolf maakt meer geluid dan een handkolf

  .

  --> Een elektrische borstkolf maakt meer geluid dan een handkolf. Hygiëne bij borstvoeding is erg belangrijk, daarom kan je dit product alleen verzegeld retourneren

  .

  --> Hygiëne bij borstvoeding is erg belangrijk, daarom kan je dit product alleen verzegeld terugsturen.

Veelgestelde vragen over Medela Swing Maxi.

Medela Swing Maxi. is een Elektrische dubbele borstkolf met een .

Het type stroomvoorziening van Medela Swing Maxi. is Accu / batterij. Dit is een Specifieke accu.

Medela Swing Maxi. heeft intensiteitsstanden en stimulatiestanden.

De volgende accessoire wordt meegeleverd met Medela Swing Maxi.:

Drinkflessen, Extra borstschilden

Bekijk ook andere borstkolven